Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Hoe verhuur ik mijn woning in Wassenaar?

N.V.T. niet van toepassing

  • N.V.T. niet van toepassing
  • 27 Jul. 2018, 10:36:13
  • 196 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Wassenaar die ons kon helpen met de verhuur van ons huis, kwamen we in contact met i4Housing in Wassenaar.

Zij adviseerden ons en hebben ons begeleid bij de verhuur; we moesten snel naar het buitenland voor ons werk en hadden geen gelegenheid zelf een huurder te zoeken. Ook onderhoud etc is nu geregeld, en zelfs het ontvangen van de huur wordt door i4 Housing in de gaten gehouden.

 De makelaar van i4Housing was een zgn “verhuurspecialist” met kennis van de markt met name als het gaat om de marktconforme verhuurprijs. I4Housing regelde verder alles met de nieuwe huurder tot aan de sleuteloverdracht aan toe!

Meer weten over hoe i4Housing u helpt met de verhuur van uw woning? Lees verder op de website: https://www.i4housing.nl/diensten/verhuur

                                                                                                              

 

Website

Foto'sHuizen en Kamers te huur Hoe verhuur ik mijn woning in Wassenaar?Huizen en Kamers te huur Hoe verhuur ik mijn woning in Wassenaar?Huizen en Kamers te huur Hoe verhuur ik mijn woning in Wassenaar?Huizen en Kamers te huur Hoe verhuur ik mijn woning in Wassenaar?
Witte Duiven Verhuur