Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Kalimba en Mbira Workshops - traditionele Afrikaanse muziek

N.V.T. niet van toepassing

  • N.V.T. niet van toepassing
  • 08 Sep. 2018, 08:36:17
  • 56 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Ervaar het kalmerende geluid van de Kalimba en Mbira! In de workshop Kalimba en / of Mbira kun je de speeltechniek leren en liedjes spelen op de Kalimba of de Mbira dza vadzimu. Je leert ook hoe het instrument is opgebouwd en krijgt de kans om te luisteren naar een uitvoering van traditioneel Afrikaanse kalimba- en mbira-repertoire. Je hebt ook de mogelijkheid om een ??traditionele mbira-dans te leren. Lees meer over deze workshop op https://jumadrums.com/nl/kalimba-mbira-workshops-nl/.

De Kalimba en Mbira zijn enkele van de oudste instrumenten in Afrika. De Kalimba, een lamellofoon met 15-toetsen ook wel Nyunga Nyunga genoemd, heeft zijn origine in zuidelijk Afrika. De Mbira dza vadzimu is een Zimbabwaanse lamellofoon met 22-24 toetsen. Beide instrumenten worden gespeeld op metalen toetsen met de duimen en de wijsvinger.

Kalimba & mbira workshops en masterclasses:

  • Leer Kalimba spelen: interactieve workshop met de Afrikaanse duimpiano met 15 toetsen
  • Mbira-workshop: leer de mbira-speeltechniek en mbira liedjes
  • Een kalimba maken: leer over het proces van het maken van een kalimba

Geschikt voor kinderen (vanaf 12 jaar) en volwassenen, groepen van 5 tot 25 personen. Kalimba / mbira-workshops kunnen worden gehouden op uw locatie. Neem gerust een kijkje op www.jumadrums.com en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

NEEM CONTACT OP

E-mail: info@jumadrums.com

Tel: +32486933373

 

 

Website

Foto'sMuziekles en Zangles Kalimba en Mbira Workshops - traditionele Afrikaanse muziekMuziekles en Zangles Kalimba en Mbira Workshops - traditionele Afrikaanse muziekMuziekles en Zangles Kalimba en Mbira Workshops - traditionele Afrikaanse muziek
Witte Duiven Verhuur