Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Reclame maken met bedrukte kerstballen

N.O.T.K. nader overeen te komen

  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 05 Nov. 2018, 11:30:26
  • 19 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

JM Promotions is leverancier van de goedkoopste kerstballen met logo. Wij leveren kerstballen van diverse formaten, van klein tot groot. Ook is het mogelijk kerstballen te bestellen in uw eigen custom-made formaat. Wij zijn zowel de bedrukker als de producent van de kerstballen, waardoor wij veel mogelijkheden bieden.

 

In iedere gewenste kleur

Wij zijn de kerstballen fabrikant en dat geeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een specifieke kleur kerstbal. Het is mogelijk om te kiezen uit meer dan 400 kleuren. Denk bij dit aandachtpunt ook alvast na over de opdruk van de kerstbal. Het is van belang dat u kiest voor contrasterende kleuren tussen de kerstbal en de kerstbal bedrukking zodat de boodschap op de kerstbal goed zichtbaar is wanneer deze in een kerstboom hangt.

 

Kleine of grote kerstballen?

Als fabrikant kerstballen kunnen wij diverse diameters en formaten kerstballen maken. De kleine kerstballen van 6cm en grote kerstballen van 8cm zijn het populairste. Wij verkopen de grote kerstbal met een diameter van 8cm het meeste. Dat komt omdat de opdruk een stuk groter op deze kerstbal bedrukt kan worden.

 

Bedrukken

De goedkope onbreekbare kerstballen kunnen wij naar wens bedrukken met logo en/of tekst. Wij kunnen goedkope kerstballen bedrukken op één of twee posities. De opdruk mag afwijken, dus op de ene positie een logo en op de andere kant een stuk tekst. De goedkoopste optie om kunststof kerstballen te laten bedrukken is met een opdruk bestaande uit één of twee verschillende kleuren. Hoe lager het aantal kleuren opdruk, hoe goedkoper wij zijn.

 

Bedrukte kerstballen bestellen?

Ga naar https://www.jmpromotions.nl/kerstballen-bedrukken/ voor meer informatie en meer voorbeelden van kerstballen met logo. Bij vragen kunt u mailen met info@jmpromotions.nl of bellen naar 023 230 21 83.

 

Website

Foto'sPartijhandel Reclame maken met bedrukte kerstballenPartijhandel Reclame maken met bedrukte kerstballenPartijhandel Reclame maken met bedrukte kerstballenPartijhandel Reclame maken met bedrukte kerstballen
Witte Duiven Verhuur